Smartphone

Samsung Galaxy S21 presentatie live kijken: hier kan het

Vandaag zal Samsung de langverwachte Galaxy S21, S21 Plus, en S21 Ultra presenteren. Hoe laat begint het evenement met de titel ‘Welcome to the On a regular basis Epic‘? En waar kun je deze reside kijken?

samsung s21 live kijken

Galaxy S21 presentatie reside kijken

Het is bijna een jaar geleden dat Samsung de Galaxy S20 lanceerde. Bijna, need dat gebeurde start februari. Nu is het een paar weken eerder al tijd voor de nieuwe Zuid-Koreaanse topmodellen voor de eerste helft van het jaar. Vandaag, 14 januari, vanaf 16:00 Nederlandse tijd gaat het virtuele Unpacked evenement van begin.

Als je zelf wilt volgen wat Samsung zoal te vertellen heeft, dan kun je dat op een aantal manieren doen. Natuurlijk kan het hier eenvoudig op GalaxyClub.nl – gezellig! – maar je hebt meer opties:

Zoals gezegd is het Unpacked evenement geen grootschalig reside evenement, door de bekende omstandigheden. Wel heeft Samsung een uitgebreide virtuele presentatie in elkaar geknutseld, waar we een aantal nieuwe producten gaan zien.

Als eerste maken natuurlijk de drie Galaxy S21 modellen hun opwachting. Deze bieden dit jaar als het goed is voor elk wat wils: van de relatief compacte 6,2 inch Galaxy S21, through de 6,7 inch S21 Plus met veel groter scherm en meer accu, tot het absolute topmodel: de 6,8 inch S21 Extremely. De verwachting is dat het instapmodel voor ruim onder de €900 in de winkels ligt.

Bovendien worden ook de Galaxy Buds Professional oortelefoontjes verwacht. In tegenstelling tot een jaar geleden, verwachten we nu nog geen nieuwe opvouwtelefoons in de Galaxy Z-serie. Die volgen pas later dit jaar.Source link

Huynh Nguyen

My name is Huynh and I am a full-time online marketer.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + 5 =

Back to top button