Apk

kAPParj! – a magyar játék APK 6.0 (Android Game)

100 százalékban Magyarországra vonatkozó, több mint 2000 megfejtendő 33 kategóriában: sport, város, movie, mese, nevezetességek, természet, zene, tájszavak, TV, történelem, irodalom, logók, retró, festmények és megyék.

Indítsd el a játékot, válassz kategóriát, majd készülj a megmérettetésre. Kapard le a szürke mezőt és próbáld meg kitalálni, hogy a 4 lehetőség közül melyik helyes.

Minél nagyobb részt kaparsz le, annál kevesebb pontot kapsz, úgyhogy csak óvatosan az ujjmozdulatokkal! Ha helytelen választ adtál, azt pontlevonással “jutalmazza” az app.

Egy játék 20 kérdést tartalmaz (ezt a Beállításokban módosíthatod), melyek egy adatbázisból kerülnek kiválasztásra véletlenszerűen, így sosem fogod kétszer ugyanazt a kérdéssort a kapni! A végén áttketinheted a válaszaidat és tanulhatsz a hibáidból.

A statisztikák menüpontban részletes képet kaphatsz a teljesítményedről.

Jó szórakozást!

Download Now: >>>https://apkcombo.com/kapparj-a-magyar-jatek/hu.kapparj/<<<

Skyred

Inter Reviewed is an automatic aggregator of the all world’s media. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials, please contact us by email – admin@interreviewed.com. The content will be deleted within 24 hours.

Related Articles

Back to top button