kAPParj! – a magyar játék APK 6.0 (Android Game)

100 százalékban Magyarországra vonatkozó, több mint 2000 megfejtendő 33 kategóriában: sport, város, movie, mese, nevezetességek, természet, zene, tájszavak, TV, történelem, irodalom, logók, retró, festmények és megyék.

Indítsd el a játékot, válassz kategóriát, majd készülj a megmérettetésre. Kapard le a szürke mezőt és próbáld meg kitalálni, hogy a 4 lehetőség közül melyik helyes.

Minél nagyobb részt kaparsz le, annál kevesebb pontot kapsz, úgyhogy csak óvatosan az ujjmozdulatokkal! Ha helytelen választ adtál, azt pontlevonással “jutalmazza” az app.

Egy játék 20 kérdést tartalmaz (ezt a Beállításokban módosíthatod), melyek egy adatbázisból kerülnek kiválasztásra véletlenszerűen, így sosem fogod kétszer ugyanazt a kérdéssort a kapni! A végén áttketinheted a válaszaidat és tanulhatsz a hibáidból.

A statisztikák menüpontban részletes képet kaphatsz a teljesítményedről.

Jó szórakozást!

Download Now: >>>https://apkcombo.com/kapparj-a-magyar-jatek/hu.kapparj/<<<

DevanCole

DevanCole is a Interreviewed U.S. News Reporter based in London. His focus is on U.S. politics and the environment. He has covered climate change extensively, as well as healthcare and crime. DevanCole joined Interreviewed in 2023 from the Daily Express and previously worked for Chemist and Druggist and the Jewish Chronicle. He is a graduate of Cambridge University. Languages: English. You can get in touch with me by emailing: devancole@interreviewed.com.

Related Articles

Back to top button