Smartphone

gratis Galaxy Buds en SmartTag

Hoewel Samsung de toestellen pas op 29 januari uitbrengt, kun je nu al jouw Galaxy S21 pre-order plaatsen. En er zijn goede redenen dat te doen. Je krijgt twee further’s cadeau bij je nieuwe telefoon: Galaxy Buds én een Galaxy Tag. Hieronder lees je hoe dit werkt, en wat je precies moet doen om je further’s te ontvangen.

galaxy s21 pre order

Galaxy S21 pre-order: free of charge Buds en Tag

Eindelijk heeft Samsung dan haar nieuwe Galaxy S21 serie gepresenteerd. En als je onze Galaxy S21 (Ultra) hands-on preview gelezen hebt, weet je hoe de vork in de metal zit. Het is namelijk lang geleden dat de Zuid-Koreanen zulke hoge ogen gooiden op design gebied. Dankzij een opvallend nieuwe digicam eiland, dat bijna om de rand heen lijkt te vouwen, is het uiterlijk erg uniek. In combinatie met de matte achterkant zien en voelen de toestellen erg hoogwaardig aan – wat natuurlijk ook wel magazine voor de prijs.

De officiële releasedatum van de serie is 29 januari, maar zoals altijd kun je nu al een toestel reserveren. En ook zoals altijd, biedt Samsung een paar mooie further’s als je besluit dat te doen. Bij de Galaxy S21 en S21 Plus kun je een set Galaxy Buds Dwell oortjes t.w.v. €139 krijgen, én een Galaxy SmartTag t.w.v. €29. Bij de Galaxy S21 Ultra krijg je zelfs de nieuwe Galaxy Buds Pro t.w.v. €229 cadeau, en een SmartTag.

Hoe werkt het?

  • Bestel een Galaxy S21, S21+, of S21 Extremely tijdens de pre-order periode t/m 28 januari.
  • Doe je dit in de Samsung Shop, dan krijg je jouw cadeau’s direct meegeleverd met je nieuwe telefoon. Je hoeft dan verder niets te doen. Verify de bestelopties zelf HIER. Bovendien: alleen daar kun je ook de exclusieve kleuren krijgen, die je elders niet vindt.
  • Als je jouw toestel ergens anders pre-ordert (test hieronder bij welke winkels het nog meer kan), moet je nog wat meer dingen doen.
  • Registreer dan jouw deelname aan de pre-order actie by way of de Samsung Members app, na ontvangst, op je nieuwe telefoon. Dat moet je uiterlijk 31 maart doen.
  • Daar moet je ook een kopie van de bon/factuur uploaden, én een foto van de streepjescode van de verpakking. Hierop moeten EAN-code en IMEI-nummer goed leesbaar zijn.
  • Kom je er zo gauw niet uit, dan kun je by way of de Members app ook ondersteuning van Samsung zelf krijgen.
  • Als je jouw registratie hebt afgesloten, dan ontvang je – aldus Samsung – binnen zes weken jouw pre-order cadeau’s. De exacte voorwaarden voor deelname vind je ook op Samsung’s aparte actiepagina.
  • Vragen over jouw registratie/deelname moet je aan Samsung stellen. Wij van GalaxyClub.nl hebben verder niets met de actie te maken 😉

Waar kopen?

Om aan de pre-order actie mee te kunnen doen is één ding cruciaal: je moet een origineel Nederlands toestel kopen. Sommige winkels importeren zelf toestellen, waarmee je vervolgens niet voor deelname in aanmerking komt. Winkels waar je zeker een Nederlandse Galaxy S21, S21+, of S21 Extremely bestelt zijn:

Koop jij jouw Galaxy S21 in een andere store? Let er dan op of de winkel zelf adverteert met de pre-order actie. Is dat niet het geval, doe dan eerst navraag of je met hun toestel wel aan de actie mee kunt doen.Source link

Huynh Nguyen

My name is Huynh and I am a full-time online marketer.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − sixteen =

Back to top button