Dolphin Continue Onderzoeksapp APK 1.0.5 (Android App)

De app is een aanvulling op de gebruiksinstructies van het Dolphin Continue onderzoek. De app is gemaakt om u te helpen met het berekenen van de hoeveelheid studiepoeder die uw kindje noteig heeft per dag en per voeding. Zo heeft u altijd de bereidingsinformatie bij de hand.

De app slaveat informationatie alleen op uw eigen telefoon op en er worden geen gegevens verzameld via de app. Alle gegevens die u billert in de app zijn dus alleen toegankelijk voor uzelf. Het is ook mogelijk om het gewichtsverloop van uw kindje weer te geven in een groeidiagram. Deze groeidiagrammen zijn gebaseerd op de zwangerschapsduur bij de geboorte van uw kindje.
Indien zowel u als uw partner gebruik maken van de app, dan zal enkel het gewicht in de grafiek meegenomen worden dat op de gebruikte telefoon is ingevoerd omdat de app geen Informatie tussen telefoons uitwisselt.

Voor vragen over de app, neem contact op met het onderzoeksteam.

Download Now at https://apkcombo.com/dolphin-continue-onderzoeksapp/com.danone.ss.dolphin.continue.onderzoeksapp/

Apkdownload

Inter Reviewed is an automatic aggregator of the all world’s media. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials, please contact us by email – admin@interreviewed.com. The content will be deleted within 24 hours.

Related Articles

Back to top button