60 Minutes, Survivor And The 73rd Emmy Awards Live Highlight CBS Fall Lineup – CBS DC

(CBS) – CBS has introduced the premiere dates for the 2021-2022 fall season that begins Monday, September, twentieth. America’s Most Watched Community will roll out the strategic launches of 5 new reveals and 22 returning sequence over a number of weeks. Highlights additionally embrace the season premiere of 60 Minutes on Sunday, September twelfth, the 73rd Emmy Awards on Sunday, September nineteenth and The Tony Awards Current: Broadway’s Again on Sunday, Sept. 26.

SUNDAY, SEPT. 12

7:30-8:30 PM 60 MINUTES (54th Season Premiere) (**Soccer Doubleheader)

SATURDAY, SEPT. 18

10:00-11:00 PM 48 HOURS (thirty fifth Season Premiere)

SUNDAY, SEPT. 19

8:00-11:00 PM, LIVE ET/5:00-8:00 PM, LIVE PT 73RD EMMY AWARDS

MONDAY, SEPT. 20

8:00-8:30 PM THE NEIGHBORHOOD (4th Season Premiere)

8:30-9:00 PM BOB ♥ ABISHOLA (third Season Premiere)

9:00-10:00 PM NCIS (NTP) (nineteenth Season Premiere)

10:00-11:00 PM NCIS: HAWAI ‘ I (SERIES DEBUT)

TUESDAY, SEPT. 21

(Three-episode crossover occasion)

8:00-9:00 PM FBI (NTP) (4th Season Premiere)

9:00-10:00 PM FBI: MOST WANTED (third Season Premiere at a particular time)

10:00-11:00 PM FBI: INTERNATIONAL (SERIES DEBUT at a particular time)

WEDNESDAY, SEPT. 22

8:00-10:00 PM SURVIVOR (2-Hour forty first Season Premiere)

10:00-11:00 PM BIG BROTHER

SUNDAY, SEPT. 26

7:00-8:00 PM 60 MINUTES (Common Time Interval)

8:00-9:00 PM BIG BROTHER

9:00-11:00 PM THE TONY AWARDS® PRESENT: BROADWAY’S BACK!

TUESDAY, SEPT. 28

8:00-9:00 PM FBI

9:00-10:00 PM FBI: INTERNATIONAL (Common Time Interval)

10:00-11:00 PM FBI: MOST WANTED (Common Time Interval)

WEDNESDAY, SEPT. 29

8:00-9:00 PM SURVIVOR (Common Time Interval)

9:00-11:00 PM BIG BROTHER (Stay Season Finale)

FRIDAY, OCT. 1

8:00-9:00 PM S.W.A.T. (NTP) (fifth Season Premiere)

9:00-10:00 PM MAGNUM P.I. (4th Season Premiere)

10:00-11:00 PM BLUE BLOODS (twelfth Season Premiere)

WEDNESDAY, OCT. 6

8:00-9:00 PM SURVIVOR

9:00-10:00 PM TOUGH AS NAILS (NTP) (third Season Premiere)

10:00-11:00 PM CSI: VEGAS (SERIES DEBUT)

THURSDAY, OCT. 7

8:00-8:30 PM YOUNG SHELDON (fifth Season Premiere)

8:30-9:00 PM UNITED STATES OF AL (2nd Season Premiere)

9:00-9:30 PM GHOSTS (SERIES DEBUT)

9:30-10:00 PM B POSITIVE (2nd Season Premiere)

10:00-11:00 PM BULL (NTP) (sixth Season Premiere)

SUNDAY, OCT. 10

7:00-8:00 PM 60 MINUTES

8:00-9:00 PM THE EQUALIZER (2nd Season Premiere)

9:00-10:00 PM NCIS: LOS ANGELES (thirteenth Season Premiere)

10:00-11:00 PM SEAL TEAM (NTP) (fifth Season Premiere)

FRIDAY, OCT. 22

8:00-9:00 PM THE ACTIVIST (SERIES DEBUT)

(S.W.A.T. Returns Dec. 3)

FULL LIST: 60 Minutes, Survivor And The 73rd Emmy Awards Live Highlight CBS Fall Lineup

Apkdownload

Inter Reviewed is an automatic aggregator of the all world’s media. In each content, the hyperlink to the primary source is specified. All trademarks belong to their rightful owners, all materials to their authors. If you are the owner of the content and do not want us to publish your materials, please contact us by email – admin@interreviewed.com. The content will be deleted within 24 hours.

Related Articles

Back to top button